maanantai 2. huhtikuuta 2012

KYSELY

 -Äänestys loppuu ens viikon maanantaina eli 9.4.2012 kello 23.59-

Ku ei tuosta tiiä et miten innokas tuo peli oikein onkaan toimimaan just nyt ku mie oisin innokas pelaamaan Firquilla, päätin tehä pienen kyselyn. Tästä tulee erillinen gallup tonne sivulle siis, johon toivosin vastaukset. Luen kyllä kommentitkin mikäli joku haluaa heittää kommentilla, mut mielellään ihan kyselyyn vastaukset. (Oha se kuitenkii helpompi ;))

Kysely koskee siis tulevaa osaa ja sen pituutta ja ilmestysmisajankohtaa. Miulla ku on edelleen varastossa kuvia ja ilmeisesti myös tekstiä tulevaa osaa varten, joten voin joko

A) Jo löytyvistä kuvista tehä vähän normaalia lyhyemmän, ehkä about ~20-30 kuvaa sisältävän osan, jossa joko tapahtuu tai ei tapahdu asioita. Riippuu ihan kuvista et mitä kaikkee niistä löytyy, ja se määrää sit sen kuin paljon kuvia mahtuu osaan. Valmiiks muokattuja tuolla on jo jotain reilu 12, ne on vaan odotellu lisäkuvia, mitä on tullu hitaasti mutta...noh, suht varmasti. Tässä tapauksessa uus osa tulis aika nopeesti, ihan siitä riippuen miten jaksan kirjotella. (Nyt oon kyllä ihan hyvässä vireessä, etenkii ku arkipäivät oon kotona työttömänä joten aikaakin on!)

TAI

B) Voin jatkaa tän pelin kanssa tappelua ja kattoa millon ois suht kiva määrä kuvia ja tapahtumia normaalipitusta osaa varten. Siinä tapauksessa ei siis mitään hajua millon seuraava osa mahtas päätyä blogiin asti.


Ku mietin sitä mitä pelissä on jo tapahtunu, periaatteessa vaihtoehto A sopis itellekii paremmin. Sen sais lopetettua sellaseen kohtaan, josta pääsen tekee sit pienen extran. Extroista puheenollen: niitä kyllä tulee taas kuhan tarraan taas tiedostoihin jälleen kerran :D Mutta, äänestäkää :)

Danke schön ;)

2 kommenttia:

Hei, jätäthän kommenttia jos tykkäsit/et tykännyt, niin tiedän missä pitäisi parantaa! :)
Ja käytähän mielellään jotakin nimimerkkiä, jotta voin vastata sinulle takaisin!