maanantai 20. helmikuuta 2012

ILMOITUSASIAA

Ei, pelottavasta otsikosta huolimatta Firqut EI ole loppu ;)

Viimesin osa näkyy olevan heinäkuulta, ja pahottelen siitä. Heinäkuun lopussa vaan sain töitä, jonka takia en pelannu muutenkaan ihan kauheesti. Oon nyt viimestä viikkoa tuossa työpaikassa. Ja Firqujen sijaan piti keskittyä tossa kesällä ja syksyllä paljon tohon LC Vihervaaraan, jonka sainkii omalta osaltani onnellisesti päätökseen. Sen jälkeen sit... hmm, se oli näköjään marraskuuta ku tuonkii kanssa meni aikaa erinäisistä syistä (mm peli vammas ahkeraan). Sen jälkeen oon kyllä pelaillu simssiä vähän randomisti, mut viimeks ku aloin tutkimaan Firqujen kuvia ni kappas, ei niitä ollu edes niin paljoa et olis uutta osaa voinu väsätä! Suunnitelmia on kyllä ja osa vielä toteuttamatta, mut se vaan vaatii aikaa ;)
Lemmikitkii tuli välissä, ja sen jälkeen en ees kumma kyllä jaksanu kauheena pelata. Mut oon sit pelaillu muilla perheillä, mm. Rogeteilla, joista löytyy lisää The Another Sims -blogista - niin, sinne olen päivitelly kyllä nimenomaan Rogetien arkee muutaman postauksen verran.

Anyway, Firquista:
Kuten oon varmaan täällä keuhkonnu, miun pelillä on aina jotain ongelmia ku Firquilla tapahtuu jotain suurta :) Tässä vaan muutama esimerkki: Sandran kasvatin NA:ksi vissiin kaikenkaikkiaan 3 kertaa, ennen ku onnistu - aina peli kaatu sillon; Täyttä elämää ei oikein innostunu tupla- ja triplasynttäreistä, koskaan juhlilla noi kasvut ei toiminu ja juhlat män päin honkia, sit ku ne kasvo ni ilmeisesti kolmosten taaperosta lapseks(?) tapahtu kaks kertaa, MINISPOILI: lapsesta teiniks kaks kertaa /SPOILI LOPPU (mustaa se jos tahot tietää); kai kolmosten taaperoituminen otti myös toisen kerran; Gaston ja Sandra koitti mennä naimisiin pariinkii kertaan, kaari ei vaan ottanu toimiakseen. Ku klikkas "mene naimisiin", ne vähän aikaa junnas ja sit rupesivat vaan flirttailee... Pitkästä aikaa päädyin sit pelaamaan tossa pari viikkoa takaperin, ja... SPOILI NUMBER TWO: Gaston ja Sandra läks Kiinaan reissaamaan, siellä ne onnistu jopa menee naimisiin, ihanat kuvat tuli♥ /SPOILI ENDS ...mut ku menin Sandralla CASiin tsekkaa vissiin Makkarikylppärin vaatteita, oli jotku korruptoitunu ladattu(tajusin et oli yhet kengät joista molemmat tiedostot: kaikille ja female_only löyty) ---> peli kaatu, of course. Onneks en kauheesti menettäny, mut just ton tärkeimmät spoilin sisältä tietty. Onneks se on aina mahollista uusia ilman radikaaleja muutoksia peliin. En sit jaksanu palata sinne, ja nyt oon taas pelannu Rogeteilla lähinnä uutta kamasettiä tutkien ja Bridgeportissa rempannu osallistuen yhteen Radolan kisaan (Radolan kaamein kämppä) :)

Et sellasta. Tää alkaa olla oikeesti jo niin surkuhupaisaa, et aina peli tai kone kaatuu tai säätää jotain muuta Firqujen isojen tapahtumien aikana, et alkaa väkisin jo naurattaa, ei oikeen oo enää todellista :D Nii ja tulihan jossain vaiheessa kans joku ihana tallennusvirhekoodi, jonka takia en voinu tallentaa, ja jonka takia tallennus muka korruptoitu ♥ Kyl se toimii edelleen vaikka sieltä löytyy sekii .bad päätteinen kansio, jännää.

MUTTA, tää siis tarkottaa sitä, että Firqut on edelleen olemassa ja jatkuu, vaikka kuin peli ja kone pistää hanttiin. Kuhan jaksan taas palata tonne, ni pelaan eteenpäin ja koitan kerätä niitä kuvia et saisin joskus jopa postattua tänne jotain lisää :D Sillä aikaa voitte lueskella joko muita mahteja simstarinoita ja -blogeja (linkkilista!), tai jos miun turinat kiinnostaa, The Another Sims -blogia (linkki yllä). Sinne postaan tässä lähiaikoina taas jotain lisää.
Ja linkkilistasta puheen ollen, pitääkii päivittää sitä taas, puuttuu monta hyvää, ja saattaa löytyä jotain kuolleita linkkejä. Mut ei siitä sen enempää.

Ja loppuun vielä, Showtime-lisäriin yllättävän vähän aikaa enää! Ennakkotilasin sen cdon.comista tossa kuukaus takaperin ainakii :)


-Aada + Firqut-


P.S. Random muokkaus ku halusin jonkun kuvan mukaan :DDDDD6 kommenttia:

 1. Ihanaa Firqut eivät lopukkaan! Yhessä vaiheessa olin jotenkin turhautunut ja olin sillee; "No ei kai ne enää jatku!", ja poistin ne jostain linkkilistalta mutta sitten mietin vähän; Eihän sims ole koko elämä. Ja huomasin taas olleeni lapsellinen. Nyt opetuksen saaneena aion tietysti jatkaa Firqujen seuraamista niin kauan kun jaksat osia tehdä:) Kuka nyt pystyis oikeesti luopumaan Firqujen lukemisesta?

  Ihan tyhmää kun sun Simsillä on jotain Firqujen synttäreitä/muita suuria tapahtumia vastaan. Mutta hienoa et jaksat yrittää kasvattaa niitä simejä moneen kertaan ja jatkat perheellä pelaamista vastoinkäymisistä huolimatta.

  Toi kuva on ihan mahti:D

  T.MissMikaku from Radola

  (Älköön kukaan välittäkö miljoonista kirjoitusvirheistä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite teen kans joskus tota, etenkii jos ihmisistä ei oo kuulunu mitään. Ite nyt pyörin paljon radolassa, mistä taas tietää et ainakaan oma simssin peluu ei ole kuollu (onks se ees mahollista? Not on me.), mut tajusin tossa vähitellen et heinäkuusta on aaika kauan aikaa joten vois infota vähän lukijoita et miks on ollu niin hiljasta :P

   Voit tsekata myös seuraava kommentin vastauksen, mut lyhyesti tohon simssin kettuiluun: en vaan ole luovuttaja ;) Jaksan tapella tän kanssa, ja ku tietokone ja pelit harvoin nyt sekoaa ittekseen niin etteikö asiat ois pelastettavissa, joten ku ei tee mitään hätiköiviä päätöksiä ja on mahollisimman rauhallinen ja tutkii, syntyy myös tulosta. Ja en kettuunnu pienistä kenkkuiluista, vaan jatkan sit eteenpäin vaikka hetken oiskii peli-into pois päältä. Mut siihen on jo melkein tottunu tän pelin kaa :D Ei oikeesti voi odottaa et simssi toimis aina moitteetta.
   Ja oon kans kiintyny Firquihin niin kovasti. Ne on miulle paljon enemmän ku virtuaalinukkeja vaan yhessä pelissä. En osaa ees ajatella pelaavani peliä ilman niitä :)

   Joten kiitän ja kumarran, jälleen kerran ihanasta kommentista :))))

   Poista
 2. Hahhaa, ihana kuva :p
  Ja vielä ihanampaa kuulla että Firqut ei lopu♥ Vaikka viime postaus oli heinäkuussa oon suunnilleen joka viikko käyny kattomassa oisikos sitä uutta osaa tullu... :D No eipä ollut, mutta oon sillä aikaa lukenu noi muut osat miljoona kertaa♥ Älä huoli, en kyllästyny! Ja tähän väliin laitan sellasen tiedon että meinasin saada sydärin kun näin ton otsikon O___o Luulin että Firquille tuli Game Over!
  Kiitos sulle Aada kun jaksat sinnitellä ton koneen kanssa! Mulla on ihan sama ongelma, aina kun saan tehtyä jonkun hyvän perheen, siinä tapahtuu jotain suurta, peli kaatuu!! :D Eli ymmärrän hyvin.
  Sain Firquista peli-innotteen, ja nyt mulla on pariskunta, (heheee, pidensin simien ikää, (sunvinkki) ja se autto huomattavasti tohon peli intoon, uraapidemmälle ja lapsia peliin!)
  Kiitoskiitoskiitos vielä kerran!♥♥♥
  Älä välitä, mun kommentti ei oo mikään the best.. :/

  Hyvää jaksaa odottaa ;)

  -Awwww♥ (perinteinen)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua aaaaaaaw ja kiitos ihan mielettömän ihanasta kommentista! Piristää päivää vielä tälleen monen lukukerrankii jälkeen! ♥ Ihan järkyttävää, ite oon usein noin fanaattinen joittenkii asioitten kanssa, mut en ois koskaan voinu uskoo et joku MIUN tekele olis jollain samanlainen kohde joskus!

   Arvasin et ihmiset luulee otsikon meinaavan ikäviä asioita, siks piti heittää heti alkuun et ei sellasta ilmotusasiaa! En todellakaan ole luovuttajatyyppiä ;) Otan varmuuskopioita vähän joka välissä, ja en vaan suostu luopumaan näistä, ja näillä on vaan niin ihana pelata - onhan ne miun ekat sims3:ssa. Yleensäkkii peleissä (ja kaikkialla) säilytän esim. kaiken, miulla on vieläkii vanhat tallennukset Sims1:stä vuodelta -06 ja ekat Sims2-tallennukset tallessa.

   Mut kiva kuulla et oon innottanu jotakuta! Et uskokaan kuin paljon nää sanat miulle meinaakaan. Kiitos siis itelles ♥

   Poista
 3. heeei, onneks ei loppunu (-:: nii, ja linkitän sut, et voiks linkittää mut (8 ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kommentista :)
   Ootkos sie Radolasta, vai jostain ihan muualta tänne tupsahtanu? Nimittäin LC:itten ja blogin nimet ei oo tuttuja. Mut pitää tsekata nuo. Ja linkitys käy kyllä :)

   Poista

Hei, jätäthän kommenttia jos tykkäsit/et tykännyt, niin tiedän missä pitäisi parantaa! :)
Ja käytähän mielellään jotakin nimimerkkiä, jotta voin vastata sinulle takaisin!