sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

AAAAAAARGH (eli ilmotusasiaa vol 2 [ei liian huonoja uutisia sentään])

Niiku viime kerralla, tälläkään kertaa asia ei koske sitä et Firqut olis loppumassa. Ei ei ja vielä kerran ei! Pien rakkaistani huolta vaikka maailman napaan asti! ;)

Tällä kertaa se vaan koskee sitä, et edelleeeeeeeeen uus osa viivästyy koska a) Sims on pyllystä ja b) lue kohta a.

Viime postauksesta oon kyllä yrittäny pelata, mut palattakoon siihen, et peli kaatu Kiinassa ollessa ku Sandra män vaihtamaan vaatteita. Muistatteko? Jees. Pelasin sen kohan uudestaan ja tää iso tapahtuma tapahtu jo toiseen kertaan. Arvatkaapa vaan, palasko Sandra Gastonin mukana Sunset Valleyhyn? No eeeipä tietenkään :) Sit ku koodeilla ja Twallanin modeilla aikani leikin, sain sen kyllä takasin, MUTTA se ei näkyny suhteissa enää millään lailla olevan Gastonin kanssa kihloissa. Kaikenlisäks sen ammattina ei ollukaa enää Haamujenmetsästäjä, vaan Hautausurakoitsija (hautuumaa), mikä se oli kaaauan sitten ennen tätä ammattia. Matkoilla se nimittäin jostain syystä näyttää/näytti (ei näytä enää ku on yks Twallanin modi, Traveller) myös työn, ja otti vissiin työhistoriasta sen mikä oli mahollinen: kaikissa matkakohteissa on hautausmaa.
Ei auttanu muu ku poistuu tallentamatta.

Seuraavalla kerralla toteutin tän Suuren Tapahtuman jo kolmatta kertaa, nyt pääsin molempien kaa turvallisesti takasin Travellerin avulla. Tuollon vaan lähes heti peli kaatu, vissiin koska menin säätämään jotain ennen ku Traveller oli tehny juttusa loppuun asti (en tajunnu paussilla et sillä oli jotain säätöjä kesken).

Sain myös tuossa viime viikon tiistaina viimein postissa Showtimen. Peliin on kans tullu paljon päivityksiä sen jälkeen. Nyt näitten patchien ja lisäri jälkeen tää peli on kovasti harrastanu kaatuilua. Tässä parin viime päivän aikana on muutaman tunnin pelikerroista peli kaatunu ite varmaan yli 10 kertaa molemmilla kerroilla. Välillä virheilmotuksella, välillä ilman. Superstaran uuessa kaupungissa on kaks kertaa käyny myös sellanen hämärä major jumitus, et musiikki on soinu ja joku kuvakii siellä kaupungissa liikkunu (yhen paikan screeni), mut se ei vaan ottanu ladatakseen sitä jumitusta. Siis ei voinu klikata mistään eikä aika kulunu eikä siis reagoinu mihinkään. Jotain 5min sitä varmaan jaksoin (en oo kauheen maltillinen joissain asioissa), ku sit poistuin ctrl+alt+del'in kautta.

Tässä myös jälleen kerran Firqut kohtas sellasen mukavan jutun ku Virhekoodi 12. Olin just saanu tehtyä Suuri Tapahtuma nr. 2:sen, ja ehei, ei tallenna taas ja ei mikään auttanu ja piti sit poistua tallentamatta, ONCE AGAIN. Nyt sit sain tän ST2:sen pois alta ja jopa tallennettua, mut ku sit säädin kaikkee - okei, kerrottakoon et sisustin. Ni pari tuntia noita huoneita säädin, ja sit ihana peli menee ja kaatuu taas. Oli kivat säädöt siellä jo, ja nyt ne meni taas kankkulan kaivoon. Ja mie en vissiin ikinä opi tän pelin kanssa sitä tallentamista. Tai KUN tallennan, se ei kaadu mitään, kun EN tallenna, johan se on kaatumassa vähän joka väliin.

Et sellasta tällä kertaa. Yritän kyllä parhaani tän kanssa, mut pelillä on taas jotain pelaamista vastaan. Enkä siis oo ees ainoo, muillakii tää kaatuilee - taas. Viimeks oli sama homma Täyttä elämää -lisärin kanssa. Way to go, EA. Luulis et ne ois jo oppinu tekemään pelejä kunnolla, mut ku ei ni ei. Ja päivityksissä lupailaan ympäripyöreitä juttuja, eikä kerrota ees tarkkaan et mitä OIKEESTI tehään. Siinähän voi lukee mitä vaan. Boikotoisin EA:ta ellei tää peli ois niin ihana...

Katotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Firquja kyllä joskus, sen lupaan, sitä vaan en osaa luvata et millon. Se riippuu ihan tästä pelistä JA EA:STA... Nyt ku ite jaksasin pelata ni peli kenkkuaa, sillon ku se toimi ku unelma ni oli muuta tekemistä pelissä.Heitetään silti yks muokkaus ja parit sneak peekit tähän. Tää sueraava muokkaus ei tosin oikein kerro omia tunteitani EA:ta kohtaan... Mut Sandra♥Gaston, miun rakkaat♥
Paitsi voisin myös lukijoitten iloks tehä oikeesti niitä pikkusia extroja yms., mistä oon puhunu jo joskus ajat sitten. On niitä oikeesti pitäny tehä, mut en oo ikinä jaksanu :D


3 kommenttia:

 1. Voi harmi )--: kyllä nuo bugit ymv. on tosi ärsyttäviä, varsinki - niiku sanoit - just sillo ku haluis pelata. toivottavasti se antaa sulle vähän armoa ja pääset pelailemaan.

  + joo, ja kyllä mä ainakin oisin kiinnostunu niistä extroista (´;

  VastaaPoista
 2. Onpa kurjaa! Pelin kaatuilu on tuttua ja mulla se ainakin liittyi vahvimmin siihen, että kone ei ollut kovin tehokas. Nyt, tehokkaalla koneella, pelit ei enää juuri kaadu laisinkaan, mutta huomasin kyllä, että tuon Showtimen jälkeen peli alkoi tälläkin lagaamaan... Että eipä varmaan tarvinne enää lisäosia laitella tuon jälkeen, jos aikoo pelata jatkossakin... Luulisi niiden osaavan tehdä lisäosat + päivitykset niin, ettei se muuta peliä liian raskaaksi, mutta katin kontit! Ja nyt sen uuden lisäosan jälkeen tullut jo 2 ohjelmistopäivitystä =D Kaikkein huvittavinta (?) on ollut huomata, että heidän omassa, uusimmassa kaupungissaan mä en ainakaan pysty esiintymään teatterissa. Simit eivät kuulemma pääse esiintymislavalle. Hienoa! Tai sitten ei...

  VastaaPoista
 3. Ei oo totta miten toi sun peli jaksaa vihoitella sua vastaan. >:( Itsellä peli ei kaatuile juuri koskaan(mutta jumittaa kyllä), joten voin vain kuvitella miten turhauttavalta tuntuu jos peli kaatuu kymmeniä kertoja vähässä ajassa!(+siinä mukana menee tuntien pelaaminen hukkaan) Mäkään en usein muista tallennella, ja jos joutuu poistumaan tallentamatta, usein menetän paljonkin pelattuja asioita. Mutta kuitenkin ihailtavaa miten sä jaksat pelata noista ongelmista huolimatta.

  Mä poistin lähes kaikki lisärit(en maailmanmatkaajaa), ja kerrankin peli toimii ilman suurimpia bugeja, ja simit pääsee viimein matkoille ilman sitä TE:n raivostuttavaa matkailubugia, jossa koko perhe sekoaa. Oho, meni vähän ohi aiheen... No, toivottavasti pelisi kenkkuilu loppuisi edes sen verran, että pääset pelailemaan ilman noita ongelmia. Ja säikähdin tota otsikkoa, pelkäsin jo että Firqut loppuis, mutta hyvä kun ei. :-) Ja mä olisin kanssa kiinnostunut niistä extroista. :--)

  VastaaPoista

Hei, jätäthän kommenttia jos tykkäsit/et tykännyt, niin tiedän missä pitäisi parantaa! :)
Ja käytähän mielellään jotakin nimimerkkiä, jotta voin vastata sinulle takaisin!