sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Extra 1.3

Noniiiin, tässä sitä lupailemaani extraa! 8) Noita kuvia oli satoja, mut ku niitä rupes seulomaan ni tuntu et jokaisesta tapahtumasta oli kymmenen samanlaista kuvaa tai muita random kuvia, mitkä ei liittyny mihinkään tai joitten tarkotusperää en pystyny ymmärtämään. Ja sit hirveesti kuvia maalauksista ku talossa oli kaks maalaria, mut joita en jaksa tänne postailla (ellen sit tee erikseen maalauspostausta jos jotakuta kiinnostaa, ja luulen et ketään ei kiinnosta ::D).

Lopulta kuvia tuli muokattuna sit vaan kahen extrapostauksen verran, tähän 1.3:seen 54 kuvaa ja seuraavaan sit 102 kuvaa. Oisin voinu toki niitä jakaa vähän siistimmin mut ku tän extran viimeset kuvat oli vaan niin parhaat viimesinä kuvina et en halunnu enää lisää kuvia. Molemmat kuitenkii on muokattu ja postailen heti tän perään ton 1.4-postauksen. Käytännössähän ne ois siis voinu olla myös yks iso extra, mut... antaa nyt olla näin :D

Huomasin myös et tuolla on erikseen kansio Monotoonin taloesittelylle mut jota en oo tänne koskaan tehny, ni sekii vois olla ihan mukava ekstra. Kuten myös kuvat talosta, jonka tein Jerrylle (Sandran setä) ku muutin sen pois kotoa, ja josta myös teen yhen ekstran. Eli muutama lisäekstra vielä tiedossa.
Sitä en osaa luvata, millon rupeen tutkimaan noita tallennuksia. Välillä jopa tuntuu, ettei huvittas enää pelata Firquilla, mikä taas on todella outo tunne O.o Mut oon viime aikoina pyöriny niin onnellisena Rogetien kimpussa et en oo jaksanu vilkasta minkään muunkaan tallennuksen puoleen :D Mut kyl välillä tekee kovasti mieli pelata haamunmetsästäjällä, jollanen Sandra tosiaan on.

Mut jos nyt lopettasin tän turhanpäiväsen sonnan jauhamisen ja päästäsin teijät "lukemaan", ainakii kattomaan kuvia :::D Enjoy!


***


 Sandra synty, kuvassa äitinsä Lean sylissä. Ei näköjään ollu kuvia raskaudesta eikä Sandrasta vauvana.

 Ei menny kauaa ku Lea oli taas raskaana. Tässä kuvassa synnytys alkanu jo.

 Jerry sekoaa.

 Lentoharjoittelua...

 Jerry oli rocktähti tai jotain.

Jostain syystä Jerry tuli todella läheiseks Sandran kanssa. Jerry oli yksinäinen susi, ei seurustellu koskaaneikä lapsiakaan saanu. Sillä oli varmaan sit aikuisista eniten aikaa Sandralle.

 Linda tuli mukaan kuvioihin.

 Toi oli niin ihana miten aurinko paisto ikkunasta sisään!

 ...tontut...
 
Sit matkattiin Kiinaan:
 
 "Omg käsi menee seinän läpi."

 "HIIII-OP!"

 Tän kuvan otin aikanaan siks ku näin ekan kerran simin istuvan jalat ristissä.
---
Kotona jälleen:

 Linda on sottapytty.

 Tommyn ja Vernan poika, Michael.

 "Mitä mulkkaat? MMjööööö..."

 "HNNNNGH!!!"

 Heeei, sehän on Sandra lapsena! :D

 Simit tekee aina tollasia ilmeitä ku ne kattoo lastenohjelmia. Oli ikä mikä tahansa.

Srs bsnss. Ei mut mitähän bisneksiä tolla ukolla oikeesti oli tuolla alakerrassa? En ees tiiä kuka toi oli. Se vaan asteli suoraan alakertaan ja sit tuli ylös ja tuijotti tolleen Jerryä. Jalokivivaras? Noilla oli siis hervottomat aarrekammiot kellarissa :::D

 Siinä em. Tommy.

 Keksit on Lean lempiruokaa.

Teini-Sandra.

Ja sit ollaankii jälleen Egyptissä.

Jossa muumioilla on hauskempaa.

Ja joskus myös esteitä edessä.

 Muumio tais kettuuntua ku ei päässy sarkofagiinsa, joten Lea sai ylleen muumion kirouksen. Siunausta aneltiin Sfinksiltä ja kyllähän sieltä sellanen...siunaantu?

 Äiti ja tytär.

 Syyään sallaattii nuotiolla.

Toi hauta on muuten tosi jännä paikka. 

Loppuun sit vielä parit Egyptin maisemat:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, jätäthän kommenttia jos tykkäsit/et tykännyt, niin tiedän missä pitäisi parantaa! :)
Ja käytähän mielellään jotakin nimimerkkiä, jotta voin vastata sinulle takaisin!