sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Päivitystä (piakkoin työstän taas extraa...)

Moi taas piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkästä aikaa! Joskus vois olla aika päivitellä tätäkii blogia. Syynä epäaktiivisuudelle, oikeestaan täydelliselle hiljaiselolle on satamiljoona--- eivaan siis tässä muutamia. Toivottavasti ne on hyviä syitä:

En oo pelannu Firquilla aikoihin. Pääasiassa syyt on ollu puhtaasti teknisiä. Niinku oon monet kerrat sanonu, peli ei oo oikein suostunu toimimaan, virhekoodit on vaivannu, pelin omin nokkineen sammuminen jatkuvasti, korrputoituneet tallennustiedostot...etc, etc.

Noi korruptoituneet tiedostot oli varmaan myös suurin syy sille, et miulla rupes koko peli muutenkii kenkkuamaan. En päässy Virhekoodi 12:sta eroon enää missään tallennuksessa. Ku hankin Vuodenajat, ongelmat vaan kymmenkertastu. Virhekoodi 12, sato tai paisto - kirjaimellisesti. En sen monen kuukauden aikana koskaan nähny simssin talvea. Se oli jotain herkkua, josta pystyin vaan unelmoimaan. Tuloksetta.

Jossain vaiheessa siirsin KAIKKI Firqujen tallennukset pois kansiosta. Siellä on niin monta korruptoitunutta tiedostoa et huhhuh. Varmaan sata .bad päätteellä. No okei, ei niin paljoo sentään.
Samoja aikoja(?) ostin Yliopiston. Se tuntu korjaavan muutamia edellisiä ongelmia ja peli toimi mukavasti. Sain pelattua yliopistolla ihan täysin ilman virhekoodeja. Peli vaan tykkäs sammuilla aina sillon tällön, joka tietty latisti peli-intoa ku piti tallentaa jatkuvasti ja silti saatto taas menettää jotain.

No sit tossa huhtikuun lopulla olin kaverin luona toisessa kaupungissa käymässä, ja pestasin iskän vihdoin asentamaan tähän Windowsin uusiks ja vaihtamaan noita kovalevyjä jne. Asennettiin Windows 7. Alkuun se kaatuili 24/7 ja yliopistolta en päässy pois Virhekoodi 12:n takia.
Mut vihdoin rupes toimimaan Crash Log Analyzer. Tai toimi se myös XP:llä, mut nyt se rupes oikeesti luomaan niitä tiedostoja. Niitten kautta paikansin ongelman muistiin. Googletus johti tänne. Ja tota ohjetta noudatin ja arvatkaa mitä? Oon nyt kuukauden pelannu simssiä täysin ilman minkäänlaisia ongelmia! Peli ei kaatuile, ei jumita, ei tuu virhekoodeja, tallentaminen onnistunu aina... DREAM COME TRUE. Muutaman kerran on jumittanu toi Seinä, mikä johtuu kuitenkii EA:sta (tai siis siitä ettei sims oo ymmärtäny et netti on syystä tai toisesta katkennu [meillä oli tässä ongelmia jonku aikaa noitten modeemien kanssa] ja ei osannu käsitellä asiaa ja löi ittensä jumiin).
Nykyään myös teen niinku suositellaan, eli ku tallennan ni tallennan AINA nimellä ja nimeen ne tyyliin Twinbrook1, Twinbrook2, jne.Välttää sen, et jos tuliskii joku virhe ni sen voi poistaa eikä menetä kokonaan edellisiä pelaamisia korruptoituneitten tiedostojen takia. Suosittelen tätä myös kaikille muille.


Mut niinku sanottu, Firquilla on tuolla monet korruptoituneet tiedostot (johtuu em. syystä, tässä siis aito esimerkki siitä...), ja parihan on näyttäny käynnistysikkunassa tältä:

Sen voi klikata suuremmaks jos jostain syystä kiinnostaa.

Se on sit niin oma hommansa selvitellä, mitkä kaikki on oikeesti rikki ja löytää viimesin oikeesti toimiva tiedosto. Ja koska oon laiska ja inhoon simssin käynnistystä ja sulkemista monta kertaa peräkkäin, en oo ees jaksanu ajatella tota hommaa. En oo ees vilkassu mitä kaikkee kansio(t) sisältääkään.

Ja ekstrojakaan en oo tehny, koska... no, siihen ei oo pätevää syytä :D Varmaan se et en oo muistanu ja nimenomaan ku ei oo pystyny noilla pelaamaan varmaan yli vuoteen, ni ei oo jaksanu alkaa vanhoja kuvia (niitä on satoja) seulomaankaan. Ja välillä on menny muutenkii niin hermo peliin ettei oo jaksanu ajatella minkään kuvien muokkaamista. Mut sit aina sen mitä oon pystyny pelaamaan, ni oon päivitelly toiseen blogiini. Ja nyt ku peli taas toimii, oon aktivoitunu kovasti siellä, eli vaikka tää on vähän vetäytyny syrjään ni The Another Sims suorastaan kukoistaa ja sitä voi (ja kannattaa?) käydä lueskelemassa, jos miun teksteistä tykkää.


Nyt päästään sit tähän hetkeen. Tänään päivällä (vai eilen?) selasin vähän blogejani, ja muistin et niin, tällähän on näitä ekstroja mitä voisin tietysti kirjotella uusia ku tota kuvamateriaalia on, kirjaimellisesti vaikka muille jakaa. Vähän aikaa sit sain inspiraation et hei, nyt alan tekee extraa! Rupesin selaamaan kansioita ja kuinka ollakaan, huomaan et niistä RAKKAISTA VANHOISTA KUVISTA puolet on korruptoitunu ja alko jo hiukset nousta pystyyn et tässäkö tääkii nyt taas oli. Tää kone on ennenkii tehny tolleen, joskus syystän siitä näytönohjainta ja sen päivittämistä.

Onni onnettomuudessa: onneks oon niin hamsteri ja hamstraan noita tiedostoja joka puolelle ja monen eri polun päähän, et onnistuin löytymään terveet versiot kaikista yhtä uudempaa kuvaa lukuunottamatta, ja sain siirrettyä ja korvattua hajonneet niillä. Varmuuden vuoks siirsin vielä ne väliaikaset screenshot kansiot (tai ne on siis niitä varmuuskopiokansioita) muistitikulle turvaan vastaavan varalle. Olisin siirtäny ne DVD-RW:lle samoin tein, mut toi tällä hetkellä käytössä oleva asema ei näköjään osaa kirjottaa levylle. Mut ei näköjään voi luottaa enää omiin kovalevyihin, vaan pakko alkaa tälläsiä hamstraamaan MYÖS jollekii ulkoselle, eli dvd-levylle, turvaan. Tiedänpähän jatkossa mitä voi tapahtua.

Rupeen sit nyt muokkaamaan noita kuvia (niitä on niin paljon et varmaan riittää kolmeen, ellei neljään, ekstraan kuvia). Voi olla et väsyn kesken homman vielä tänä yönä (onhan kello nyt 1:45) ja jatkan sitten aamulla. Mut se on varmaa, et alta aikayksikön saatte taas Firq-herkkua eli extraa. Jos siellä vielä niitä lukijoita pyörii, tietysti! Sitä odotellessa voi tosiaan lueskella The Another Simssiä.


Se on kuitenkii edelleen FIRQ Life, ei FIRQ Dead ;)


Terveisin,
Aada


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, jätäthän kommenttia jos tykkäsit/et tykännyt, niin tiedän missä pitäisi parantaa! :)
Ja käytähän mielellään jotakin nimimerkkiä, jotta voin vastata sinulle takaisin!