sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

EXTRA 1.1

Ku ei kerran uutta materiaalia saa tehtyä, postataan sit "vanhaa" mut ennennäkemätöntä stuffia Screenshot kansion kätköistä! :D "Tarinahan" alkaa Sandrasta, joka siis edustaa Firqujen kolmatta polvee. Prologissa käydään läpi kaikki muutkii Firqun jäsenet, mut siihen se jääkii. Mut mistä se kaikki ihan oikeesti alko? No se alko tästä:



Tässä on miun ensimmäinen kuva The Sims 3:sta. Kyllä, miulla on edelleen kaikki näitten kolmen vuoden kuvat tuolla samassa kansiossa. Kuvassa on siis myös eka simini TS3-pelissä. Ensimmäinen CASissa luotu, ensimmäinen jolla pelattu ja ensimmäinen...no, TS3-simi suhteessa kaikkeen. Simi luotu TS3:sen ilmestymispäivänä, joku ksäkuun ensimmäisistä päivistä vuonna 2009. Tarkastellaan simiä lähemmin.



Ja prologista (ja muista osista) saattaa joku jo muistaa, kyseessä on siis Annyka Firq. Ja miulla ei oo harmaintakaan hajua siitä, mistä ihmeestä tuo sukunimi oikein tuli.



Joku voi jo kuvista päätellä vähän Annykan luonnetta, joka on kyllä prologissa mainittu, ja oli siis sekopää, lapsenmielinen, ruokavirtuoosi, virtuoosi ja säästeliäs. Kiva yksinäinen kumiankka muuten tuolla taustalla (ja tyylikkäästi seinät alhaalla).



Juhla-asu. Siitä tuleekii mieleen, et Annyka sekopäisyyden takia ei koskaan pukeutunu nii ku olis odotettu. Se viihty eniten juhla-asussa tai uikkareissa. Siis ne uikkarit oli niin pop! Kuten voi edellisistä kuvistakii jo päätellä. Annyka usein kävi nukkumaan juhla-asussa, ja sit taas ui mielellään joko samasessa asussa tai urheiluvehkeet päällä. Harvemmin sitä uikkaria se sinne uima-altaaseen laitto.
Muistan muuten tätä kuvaa joko kuvatessa tai selatessa ajatelleeni, et miten kaunis se on tuolla tukalla. Nykyään oon aika eri mieltä sen "kauneudesta" ylipäätään :D Ja nykyään vihaan tuota ääripäätä nenäsliderissa, se on kauhee tollanen peruna ja inhan muotonen. Ja toinen sit taas on ihan kauheen teräväpiirteinen ja ei näytä aina kauheen hyvältä. Vaikeeta on (nenien) elämä...



Mie luulen, et tässä kuvassa Annyka vihottelee itelleen. Siis sehän ei tässä puhunu kenenkää kanssa, vaan ittesä, ja ilmeisesti sen mielipiTEET ei menny ihan yksiin. Who knows...



Tähän kuvaan sopis muuten aika hyvin kuvateksti "Oooosoolemiooooo."



Wtf?!



"OMGLOL!!!11"
......täällä on itseasiassa 22 kuvaa tästä samasta tilanteesta, kaikissa eri ilmeet........



Tuolla se oli töissä. Se eteni aina sinne uran huipulle asti. Elämänhaaveena itseasiassa oli se "Kävelevä keittokirja", eli piti selvittää kaikkien ruokien reseptit. Niin tehtiin. Kaikki rakasti aina sen ruokaa, ja kaikenlisäks se sai jonku ravintola-uran urapalkinnon tai jonku, eli se saaaai... oliko se nyt sellanen hieno jääkaappi vai jopa hella? Jääkaappi se tais olla. Kaikki Annykan tekemät ruuat oli täydellisiä, ja piirteen takia(?) se myös pysty maustamaan valmiita ruokia. Kaikille tuli aina sellanen jännä moodlet ku oli nii hyvää ruokaa :P



Luonnollisesti alotin aika äkkiä miehenmetsästyksen, koska mikään ei oo sen hauskempaa ku simien "kasvattaminen". Rakastan sukupuita!



Se naikii kai aika nopeesti (pari oikeeta päivää pelin alottamisen jälkeen) valmissimin Cycl0n3 Sw0rd. Varmasti monelle tuttu sunsetvalleylainen. Sopivat kyllä toisilleen ku nokka päähän, huomatkaa jo tuo asuvalinta kihloille: toisella uikkari ja toisella uniasu. Nii, Cyclon näky melkein aina noissa sydänboksereissa ja puputohveleissa. Ja kuvissa taitaa muuten Annyka olla ihan raskaana.



Niimpä nii. Ja laadukas sairaalaanmeno kuva. Tyhjäpää siellä menee synnyttämään.



Se oli sit Tommyn aika astuu kuvaan.



Tommy-taapero. Ja isukilta peritty hiusten väri..........



Ja ite kiireinen isukki. Se sai kyllä Alveilta huutia tuon roskisten penkomisen jälkeen.



Tässä välissä Annyka kerkes jo pyöräyttää yhessä Tommyn kuvista näkyvän vaavelin, Jerryn.



Perhe-elämää. Kuvassa taas Tommy ja mamma.



Kokeilin huvikseni. Lelun sai asetettua lautaselle, ja se sit meni sen mukana myös pesukoneeseen:D Ja näin ollen katos. Jokohan tuo on korjattu? :P



Lisää perhe-elämää. Tässäkin kuvassa Tommy, sen jälkeen vaan ku kävin muokkaa hiukset vähän luonnollisemmiks. Teen edelleen tätä, et jos penska syntyy luonnottoman hiuskuontalon kanssa, muutan sen värin siks, mikä se oli vanhemmalla (tai isovanhemmalla) luonnollisena. Ja siis nimenomaan sen mukaan, keltä se on peritty, eli niiku tässä Tommylla oli kai Cyclonin hiukset, muutin ne ruskeiks. Nuo kyllä saatto olla myös Annykan... en mee takuseen enää. Brunette pikkupoika se jokatapauksessa oli.



Isä ja poika.



Jerry, perheen ainut blondi. Ja se on mysteeri, et mistä sekii blondius lie tuli. Silmät on kans tollaset mystiset mustat, isukilta. Pitää joskus tsekata et minkä väriset silmät Cyclonilla OIKEESTI on, et onko ne niiku harmaasta mustat vai tyyliin vihreestä mustat. Vois selittää sen ku lapsista kahelle tuli tummanvihreet silmät, vaikka Annykalla oli siniset ja Cyclonilla mustat.



Mie luulen, et tän jälkeen sai Sammy alkunsa.



Ja häät. Perinteikkäällä tavalla olohuoneessa uikkarissa ja sydänboksereissa (ja puputohveleissa, jotka ei nyt näy). Ja tälläkin kertaa Annyka paksuna. Veikkasin vissiin oikein edellisen kuvan kanssa.



Ja laitetaampas tää kuva tänne myös, koska tää on kansion kuva numero 100. Ja taisin veikata edellisissä ihan päin honkia, koska kehdosta löytyy pariskunnan kuopus, Liza. Sammy oli nimittäin Lizaa vanhempi. Toisessa kehdossa näkyy olevan Jerry. Rankkaa puuhaa ollu.



Ilmeellä. Ja seinät alhaalla.



Joku random kuoli kaupungilla.



Annyka vanheni. Tuon kuvan jälkeen kyllä peli tais kaatua tai jotain, koska myöhemmin oli ihan erinäkönen vanhus. Ja huomatkaa kuvalaadun muutos. Ruksasin erikoisrenderöinnin päälle ja parani ihan silmissä!



Tässä on sit se paljon puhuttu Sammy taaperona. Sanooko nimi jotain? Pitäis sanoa, koska sehän on Sandran isäpappa ;) Taaperona oli ihan kopio Tommysta, muistaakseni.



Ja tässä Liza taaperona. Ainoo joka peri Annykan siniset silmät ja järkyttävänä combona molempien vanhempien nenät, ja joka vanhemmiten oli melkein ku äitisä kaksoisolento.



Ja laitetaan tähän vielä kuva Cyclonista ja Sammysta. Ja siihen loppuu tää ekstra. Voisin vielä postailla näistä vaikka millä mitalla kuvia. Pääsin vasta 129. Kuvaan, ja tossa kansiossa on kaikenkaikkiaan kuvia sellaset 2907! Kuulostaa vähältä, mut se on paljon. Ja uskokaa, et Firquista varsinkii noita kuvia on vaikka millä mitalla! Joten lopetellaan tähän, et niitä kuvia jää vielä seuraaviinkii ekstroihin :DDD

4 kommenttia:

  1. Ooooih(: (mitääh? melkeen jokainen kommentti tällä viikolla on alkanu tolla sanalla :p)
    Kiva tälleen "kurkata historiaan"
    Tuo talo on jotenki niin ihana :D siis se ei oo silleen "harmooninen" vaan tavallaan sellane... kodikas :)
    Odotellaan osaa 6 ;) ei mitään kiirettä, tee sitten ku ehdit! (:

    VastaaPoista
  2. uiih ♥ oonkin pitkää toivonu tollasta vähän vanhempaa materiaalia uden rinnalle, ni pysyy pää mukana et minkälaisessa ympäristössä sandra ja sen sedät,(täti) ja vanhemmat asu. tykkäsin kyllä paljon (--:

    VastaaPoista
  3. vähän tää oli kiva (-: tykkäsin. muuten ihana toi lammas kuvio :--D

    VastaaPoista
  4. Jes, tähän on suosittu keino kaivaa vanhaa matskua esiin, kun uutta ei tule! :D On noi ekat sims-kuvat vaan hellyyttäviä. Itellä on kans semmosia, ettei oikeen tajuu et mitä on ajatellu sitä kuvaa ottaessas. :P Ja ihanaa nähä taas Cyclonea, itekki ku olen nyt arkistoja kaivellu, tuli taas niin paljon muistoja LC:n alkuvaiheilta. :)

    Mut ihana ekstra, kiitos tästä! :)

    VastaaPoista

Hei, jätäthän kommenttia jos tykkäsit/et tykännyt, niin tiedän missä pitäisi parantaa! :)
Ja käytähän mielellään jotakin nimimerkkiä, jotta voin vastata sinulle takaisin!